Реєстрація для участі в НМТ
http://my.testportal.gov.ua/registration/nmt/

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Хімік-аналітик виробничо-технологічної лабораторії МПЗ «Легко»
***
Максименко Анна Петрівна
Випускниця Маслівського аграрного фахового коледжу ім..П.Х.Гаркавого Білоцерківського НАУ» спеціальності « Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» 2012року. У 2019році здобула освіту бакалавра, а в 2021році отримала диплом магістра у Білоцерківському національному аграрному університеті. Навчалась без відриву від виробництва, адже після закінчення коледжу влаштувалась працювати на м’ясопереробне підприємство «Легко» м.Миронівка. За цей період Анна здобула практичні навички роботи в лабораторії якості продукції, поглибила свої знання, спрацювалась з колективом і на даний час працює хіміком-аналітиком у виробничо-технологічній лабораторії даного підприємства, яке виготовляє напівфабрикати широкого асортименту та іншої м'ясної продукції.

Провідний технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва в компанії МХП
***
Джегайло Наталія Олександрівна
Джегайло Наталія закінчила Маслівський аграрний фаховий коледж в 2012році. Продовжила навчання за обраною спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП і отримавши диплом магістра влаштувалась за фахом в ПрАТ «Миронівська птахофабрика». Протягом короткого часу роботи була відмічена як відповідальний, знаючий фахівець. Тож на перспективу іще стала здобувачем освіти в НУБіП України факультету «Харчові технології та контроль якості продукції АПК» за спеціальністю «Якість, стандартизація та сертифікація» м. Київ. Працюючи за спеціальністю, яка дуже подобається, досягла кар’єрного росту і на сьогоднішній день являється провідним технологом ПрАТ «Миронівська птахофабрика» компанії МХП.
Вагар в компанії МХП на складі готової продукції комплексу з переробки курчат-бройлерів
***
Чупилка Юрій Олександрович
Випускник Маслівського аграрного фахового коледжу ім..П.Х.Гаркавого Білоцерківського НАУ» спеціальності « Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» 2014року.Після закінчення коледжу влаштувався працювати за фахом на ПрАТ «Миронівська птахофабрика» компанії МХП. Працює у складі готової продукції на комплексі з переробки курчат-бройлерів ТМ «Наша ряба» вагарем. Свою роботу виконує відповідально і сумлінно, за що його було відзначено в цьому році Грамотою за плідну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток підприємства.