Відокремлений структурний підрозділ
"Маслівський аграрний фаховий коледж ім. П.Х. Гаркавого
Білоцерківського національного аграрного університету"
Ось і закінчилася виробничо-технологічна практика у студентів ΙV курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».
Під час проходження практики студенти закріпили теоретичні знання з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва». Набули практичних навичок у визначенні кількості молока у ванні за допомогою лінійки та відповідної таблиці,засвоїли правила миття доїльних апаратів, приймали участь у перекачуванні молока у цистерну молоковозу,ознайомилися з документацією при відправленні молока на молокопереробне підприємство «Клуб сиру». Надавали допомогу працівникам у підготовці кормів до згодовування, в проведенні санітарного дня на фермі.