Відокремлений структурний підрозділ
"Маслівський аграрний фаховий коледж ім. П.Х. Гаркавого
Білоцерківського національного аграрного університету"
З початком навчаня студенти групи ТТ-20 вийшли на навчальну практику з дисципліни «Технологія
виробництва продукції свинарства»,щоб закріпити теоретичні знання та набути практичних навичок
з даної дисципліни. Студенти ознайомились з технологією виробництва свинини на навчальній фермі,
навчилися оцінювати екстер′єр ремонтних свинок, проаналізувати годівлю підсисної свиноматки та
господарсько-біологічні особливості свиней.
Крім того мали можливість спостерігати рівня азоту сосуд Д′юара (дозаправка проводиться один раз
на два місяця).
Під час практичних занять з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва»,студенти мали
можливість ознайомитись з операцією проведення обвалювання туші великої рогатої худоби, сортуванням
м′яса та оформленням первинної документації при забої тварин в умовах господарства
Студенти IV-го курсу групи ТТ-19 надавали допомогу в проведенні робіт на навчальній фермі, також
«встановили», що молоко виробляється належної якості.