"Навчальна виробнича практика з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва»"

З початком навчаня студенти групи ТТ-20 вийшли на навчальну практику з дисципліни «Технологія

виробництва продукції свинарства»,щоб закріпити теоретичні знання та набути практичних навичок

з даної дисципліни. Студенти ознайомились з технологією виробництва свинини на навчальній фермі,

навчилися оцінювати екстер′єр ремонтних свинок, проаналізувати годівлю підсисної свиноматки та

господарсько-біологічні особливості свиней.


Крім того мали можливість спостерігати рівня азоту сосуд Д′юара (дозаправка проводиться один раз

на два місяця).



Під час практичних занять з дисципліни «Технологія переробки продукції тваринництва»,студенти мали

можливість ознайомитись з операцією проведення обвалювання туші великої рогатої худоби, сортуванням

м′яса та оформленням первинної документації при забої тварин в умовах господарства



Студенти IV-го курсу групи ТТ-19 надавали допомогу в проведенні робіт на навчальній фермі, також

«встановили», що молоко виробляється належної якості.