«Відбувся захист виробничої технологічної практики за спеціальністю 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»

17-18 грудня 2021 року проведено захист щоденників-звітів виробничої технологічної практики випускників групи ТТ-18 за спеціальністю 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».

Для проведення захисту створено комісію до складу якої було включено завідувача навчально-виробничої практики Паховича І.Л. (голова), викладачів Баришніка І.М. та Вовк Л.Л.

Захист практики відбувся в очному форматі безпосередньо на засіданні комісії із дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

На всі запитання, які члени комісії задавали здобувачам, були отримані чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді.