Реєстрація для участі в НМТ
http://my.testportal.gov.ua/registration/nmt/


Навчальна практика «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва».

З 18 по 22 березня у студентів ІV курсу спеціальності «Агрономія», групи АГРО-20 відбулася навчальна практика «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва».

Основними темами для вивчення були:

1. Режими сушіння та зберігання зернових мас

2. Виробництво борошна і хліба

3. Виробництво круп і макаронних виробів

4. Зберігання та переробка плодоовочевої продукції

5. Переробка олійних культур та виробництво цукру.

Студенти групи мали змогу вивчити етапи технологічних процесів виробництва крохмалю з картоплі, випікання хліба, виробництва плодово-ягідного конфітюру, а також мали змогу ознайомитись з виробництвом круп, макаронних виробів, борошна і цукру.

Агрономи студенти були особисто залучені процеси і мали змогу не тільки виробити продукцію, а й скуштувати її.