Відокремлений структурний підрозділ
"Маслівський аграрний фаховий коледж ім. П.Х. Гаркавого
Білоцерківського національного аграрного університету"
З 18 по 22 березня у студентів ІV курсу спеціальності «Агрономія», групи АГРО-20 відбулася навчальна практика «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва».
Основними темами для вивчення були:
1. Режими сушіння та зберігання зернових мас
2. Виробництво борошна і хліба
3. Виробництво круп і макаронних виробів
4. Зберігання та переробка плодоовочевої продукції
5. Переробка олійних культур та виробництво цукру.
Студенти групи мали змогу вивчити етапи технологічних процесів виробництва крохмалю з картоплі, випікання хліба, виробництва плодово-ягідного конфітюру, а також мали змогу ознайомитись з виробництвом круп, макаронних виробів, борошна і цукру.
Агрономи студенти були особисто залучені процеси і мали змогу не тільки виробити продукцію, а й скуштувати її.