Відокремлений структурний підрозділ
"Маслівський аграрний фаховий коледж ім. П.Х. Гаркавого
Білоцерківського національного аграрного університету"
11 листопада 2023 року викладачами циклової комісії агрономічних дисциплін Погорєловою Г.М. та Шлапацькою В.Г. проведено інтегроване заняття в групі Агро-20 з плодоовочівництва та технології зберігання та переробки продукції рослинництва на тему :"Особливості вирощування, зберігання та переробки культур родини пасльонових". В межах теоретичної частини заняття, викладачі ознайомили студентів з біологічною характеристикою культур родини пасльонових, визначили відмінності сортів картоплі: Пікассо, Рокко, Княгиня; повторили технологію та зазначили переваги такого способу зберігання томатів, як соління.
На практичній частині заняття готували та дегустували смакові якості різних сортів картоплі, вареної в мундирі та жареної. Смакували соленими помідорами, огірками. Ну, і, звісно, яка ж картопля без оселедця?
Підсумки заняття ще раз підтвердили, що найкраще засвоюються теоретичні знання, застосовані на практиці.