Реєстрація для участі в НМТ
http://my.testportal.gov.ua/registration/nmt/


Виробнича технологічна практика з Менеджменту 2022-2023 н.р

Технологічна практика менеджерів починається з історичних сторінок коледжу

Мета практики: ознайомлення зі специфікою майбутньої спеціальності, отримання професійних умінь і навичок.
База практики: навчально-дослідне господарство ВСП «Маслівський аграрний фаховий коледж ім. П.Х. Гаркавого Білоцерківського НАУ» та передові господарства регіону.

Керівник практики: Макаренко Ю. М..



Особливості охорони праці, техніки безпеки, протипожежних заходів в галузях рослинництва і тваринництва

Майбутній менеджер повинен добре засвоїти особливості охорони праці, техніки безпеки, протипожежних заходів а також засобів захисту при виконанні виробничих процесів у галузях рослинництва, тваринництва та при переробці продукції.

Інженер з охорони праці і техніки безпеки Ліщенко Юлія Вікторівна провела інструктаж та детально розкрила особливості охорони праці та техніки безпеки у виробничих умовах. Особливу увагу було приділено питанням відповідальності керівника за безпечні умови праці на виробництві.



Аналіз роботи технолога переробного промислового підприємства «ФОП Педченко»

Ознайомлення з організаційно-виробничою структурою, структурою управління, технологічною схемою зберігання, переробки продукції, візуальним і лабораторним контролем якості продукції, її асортиментом на переробному підприємстві по виробництву сухих обідів «ФОП Педченко» відбулося за участю менеджера Приходченко Ірини Анатоліївни.

Студенти коледжу дізналися про особливості технологічних процесів приготування сухих обідів, про умови зберігання заготовленої сухої сировини, про секрети рецептури приготування порційних пакетів страв.

Педченко Ірина Анатолівна познайомила студентів коледжу з організацією виробничої і протипожежної безпеки та з використанням засобів захисту працівниками.



Робота в якості дублера технолога переробного підприємства (на базі переробного підприємства ФОП Педченко)

Чищення вареної картоплі

Натирання вареної картоплі

Підготовка рису для супових наборів

Натирання сирого буряку

Чищення моркви

Студентський колектив із задоволенням працює поруч із працівниками підприємства.